Ke Koupališti 198,
267 61 Cerhovice

v kontaktech
v kontaktech

O společnosti

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. byla založena v roce 2018. Navazuje na na firmu HENDRICH software, která má za sebou více než 20 let působení na trhu v poskytování servisních služeb v oblasti informačních systémů převážně pro města a obce.

Reference

V oblasti poskytování služeb garantujeme maximální vstřícnost a profesionalitu. Důkazem jsou desítky spokojených a dlouholetých zákazníků.

STAVEBNICTVÍ

Portfolio společnosti bylo rozšířeno o oblast stavebnictví. Tato činnost navazuje na působení firmy SADOP v oblasti provádění drobných staveb a stavebních úprav.

Podporujeme

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. podporuje obecně prospěšnou společnost Život dětem o.p.s.

  1. Společnost HENDRICH GROUP s.r.o., se sídlem Ke Koupališti 198, Cerhovice, 267 61, IČO 06723691 , zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C vložka 287866, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 (GDPR)  následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností HENDRICH GROUP s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a HENDRICH GROUP s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Podporujeme

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. podporuje obecně prospěšnou společnost Život dětem.

Život dětem o.p.s.
www.zivotdetem.cz

Partneři