Ke Koupališti 198,
267 61 Cerhovice

v kontaktech
v kontaktech

O společnosti

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. byla založena v roce 2018. Navazuje na na firmu HENDRICH software, která má za sebou více než 20 let působení na trhu v poskytování servisních služeb v oblasti informačních systémů převážně pro města a obce.

Reference

V oblasti poskytování služeb garantujeme maximální vstřícnost a profesionalitu. Důkazem jsou desítky spokojených a dlouholetých zákazníků.

STAVEBNICTVÍ

Portfolio společnosti bylo rozšířeno o oblast stavebnictví. Tato činnost navazuje na působení firmy SADOP v oblasti provádění drobných staveb a stavebních úprav.

DPH

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. je plátcem DPH od 1.7.2018. Další informace v kontaktech.

  1. Společnost HENDRICH GROUP s.r.o., se sídlem Ke Koupališti 198, Cerhovice, 267 61, IČO 06723691 , zapsaná u Městského soudu v Praze, oddíl C vložka 287866, zpracovává v případě vaší poptávky služeb ve smyslu zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů a v souladu s nařízením Evropského parlamentu a Rady EU 2016/679 (GDPR)  následující osobní údaje:
    • jméno a příjmení
    • emailovou adresu
    • telefon
  2. Jméno, příjmení, emailovou adresu a telefon je nutné zpracovat pro vytvoření nabídky služeb, jednání o této nabídce nebo za účelem odpovědi na Vámi vznesený dotaz. Takové zpracování umožňuje ust. § 5 odst. 2 písm. b) zákona o ochraně o osobních údajů. Tyto osobní údaje budou společností HENDRICH GROUP s.r.o. zpracovávány po dobu jednání o uzavření smlouvy mezi vámi a HENDRICH GROUP s.r.o., nejdéle 1 rok od vaší poptávky, pokud neudělíte souhlas k dalšímu zpracování.

  3. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle zákona o ochraně osobních údajů máte právo:
    • požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
    • požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
    • vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
    • požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů – tento výmaz však bude mít za následek ukončení jednání o smlouvě,
    • v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

Obchodní zastoupení

Společnost HENDRICH GROUP s.r.o. spolupracuje s několika partnery.

ALIS spol. s r. o. Česká Lípa
software pro města a obce

Partneři